STEFAN EN MARTINE IN AMERIKA!

Once upon a time in the west....

Vandaag gingen we na het ontbijt nog langs een aantal mooie uitkijkpunten over de Grand Canyon (als afscheid ;-)). Eenmaal uit het national park kon onze rit richting 'Het land van de Navajo indianen' beginnen. Het 'echte' wilde westen. Met zijn ranches, rotsformaties en vergezichten. (Onze eerste kennismaking met Utah). Overal langs de weg stonden 'echte' indianen hun spullen te verkopen. Leuk om te kijken, maar niet om te kopen. Helaas. Om 4 uur kwamen we aan bij het view hotel in Monument Valley. Eenmaal ingecheckt konden we naar onze kamer. Het eerste wat we deden was naar het balkon gaan. Daar stonden we raar te kijken: Verspreid over het landschap vechtende cowboys en indianen te paard. Pijlen schieten alle kanten op. Tipi's bieden beschutting voor de vrouwen en kinderen. Langs ons balkon zoeft een pijl... We kunnen nog net bukken..... Van links zien we een cowboy op zijn witte paard aankomen. Hij komt ons bekend voor, Jep de naam is Lucky Luke. Iedere indiaan kiest het hazenpad, want hij schiet sneller dan zijn schaduw. Pfoeiii komen we daar goed weg zeg! Wanneer je je fantasie de vrije loop laat, zie je dit in je verbeelding. Ons uitzicht is prachtig en doet je denken aan western films. Het is niet voor niks dat er zoveel films hier opgenomen zijn. Vandaag hebben we eigenlijk niet heel veel meer gedaan dan genieten van deze prachtige omgeving. We zijn op tijd gaan eten zodat we ook hier de zonsondergang konden zien. Morgen gaan we een 17mile drive maken door het national park, om vervolgens onze weg te vervolgen naar Page. Waar we ook zullen stoppen bij the horseshoe bend. Een drukke dag, gekukkig gaan we morgen weer een uur terug in de tijd.. Dit het uurtje dat we vandaag in moesten leveren krijgen we morgen weer terug.. Liefs Stefan en Martine

Marian

wat een wild west daar zeg, BUKKEN!!!! en geniet van de zonsondergang. have fun Xxx

neel en inekel

lieve stefan en martine
van harte gefeliciteerd met je verjaardag stefan ,we genieten van jullie reisverhalen , liefs ineke en neel

Dianne

Hoi Stefan,