STEFAN EN MARTINE IN AMERIKA!

Get your motor running..

Looking for adventure... And whatever comes our way! Zoals we al vertelden gingen we gisteren boodschappen doen bij de Walmart. We hadden spullen nodig voor onderweg en we hadden besloten dat we een maaltijdsalade wilden eten (fastfood en uit eten hadden we wel even gezien) .. Spullen voor onderweg gevonden.. Ons eten helaas niet. Het fastfood eten kwam toch in zicht... Gelukkig vonden we een aantal winkels verderop een supermarkt.. Met meer dan genoeg keus! Wij blij. Lekker een salade met kip meegenomen en een kaas pistoletje. Dit hebben we heel gezellig in de kamer (op bed, een andere plek was er niet) opgegeten. Vanmorgen vroeg opgestaan want we moesten wassen. Niet onszelf.. wij waren al schoon :-). Maar onze kleren. Hierna zijn we vertrokken richting het Joshua tree national park. Vooral bekent om zijn aparte bomen (de Joshua trees natuurlijk, ze staan op een album van U2). Hier hebben we een prachtige rondrit gemaakt door het park met als hoogtepunten een aantal prachtige vergezichten (zie foto die we al wel hadden gepost), de jumbo rocks (enorme rotspartijen) en de skull rock (een rots in de vorm van een schedel). Op sommige stukken zag je Joshua trees zover je kon kijken. Echt prachtig. Eenmaal aan het einde van deze rit door het park gingen we verder richting Laughlin. Dit was nog een beste rit van 2 en een half uur. Maar wel deels over route 66!! Ook hier werden we steeds weer getrakteerd op prachtige vergezichten. We hebben vaak geprobeerd dit op foto vast te leggen. Maar zo mooi als het in werkelijkheid is lukt dat niet. We hadden vaak het idee in the middle off nowhere te rijden met om ons heen alleen maar bergen, restanten van huizen en restaurants (de vergane glorie van R66) en cactussen. Wel kwamen er enorm lange goederentreinen langs en zagen we veel kleine zandtornado's. Om 4 uur kwamen we aan in het hotel van vandaag. Het eerste wat we zagen (en waar we doorheen moesten om in te checken) was een groot casino.. In het hotel zit echt alles! Een starbucks, kledingwinkel en meerdere restaurants. We hebben uiteindelijk besloten om Chinees te gaan eten. Heerlijk was het. Na het eten hebben we een wandeling gemaakt langs de Colorado river (waar het hotel aan ligt) en daarna terug gegaan naar de kamer, want het was bloody hot!! Het is 8 uur en de dag loopt voor ons alweer ten einde. Morgen vroeg op, want dan gaan we naar de Grand Canyon!! Heel veel zin in! Groetjes van ons

Astrid

Een lekker bakkie koffie en ...rust...... Hier is het nu tijd om te gaan wassen en aankleden om weer een dag aan het het werk te gaan. jullie vandaag veilige kilometers gewenst met mega mooie indrukken!!.XXX

Marian

kunnen jullie niet wat zon hier heen sturen, brrrrrrr
ben wel nieuwsgierig naar jullie verhalen. morgen ga ik een dagje dierentuin samen met Neel. doen jullie voorzichtig. en geniet van alle mooi,s wat jullie zien.xxx

Erna

Wat is het daar mooi zeg. Ja inderdaad soms lijkt het the middle off nowhere maar wel prachtig hoor!!!
Geniet ervan!!!!!
Groerjes Erna.

Marian

wat een mooie foto,s !!!!en wat ziet het er indruk wekkend uit, ik denk inderdaad dat je dat zelf moed zien wil je kunnen voelen wat jullie voelen. prachtig,!!! knuffel.XXXX